Här kan du skriva inlägg och läsa andras kommentarer gällande Pidro Online.
Man får gärna rapportera buggar eller komma med ideér kring spelet.

Nyhet/Uppdatering

Vi valde att ta bort chatten från hemsidan ett tag eftersom det kommer en massa onödiga kommentarer som vi inte har tid med. Vi håller på och uppdatera spelet så snabbt vi kan och kommer snart med nya saker. Som ni märker tar det tid, låt mig förklara varför:
Vi har helt byggt om serversidan för att klara belastning och vi har satsat mycket pengar och tid på detta och vill aha allt 100% under kontroll för vi bygger vidare. En sak som jag kan nämna är att våra serverkostnader var ca. 1000€ / månad fram till denna månad. Nu har vi skrivit om om optimerat koden så vi kan kommer ner till 200-300€/ månad. Dessa pengar kommer från våra egna fickor och från frivilliga donationer av spelare vilket är viktigt. Vi har valt att lämna bort alla kostnader och reklam för att vi vill ge Österbotten ett gratis Pidro spel.
Tyvärr så fick vi inga stöd från de ställen vi sökt kulturpengar från och måste nu hitta nya väger i form av sponsorer och stöd och möjligen reklam framöver.
Vi håller på med arbetet dagligen och ska försöka uppdatera er mer framöver, om vi vill kontaka oss så använde formuläret nedan! Tack!

/Tommy