Pidro Premium Club

Pidro

Eftersom vi valde att finansiera spelet själva och hålla det kostnadsfritt för alla och samtidigt underhålla och vidareutveckla spelet krävs ekonomiskt stöd i framtiden. Vi kommer att söka stöd för att vidareutveckla spelet från fonder och stiftelser men behöver även Din hjälp. Om du känner att du vill bidra och stöda projektet ekonomiskt så är vi väldigt tacksamma.

Om du vill bidra med ekonomiskt stöd så kan du nedanför välja önskad summa. Om man donerar 15€ så får man sk. ”Stjärnstatus star_gold_256” och med 29€ så får du ”Stärnstatusstar_gold_256” +  en cool gåva. Det betyder att man får en star_gold_256 på sin profilbild i spelet och tillgång till vår Premium Pidro Club på Facebook som innebär olika tävlingar, event och utmaningar samt tillgång före andra till nya varianter av Pidro i framtiden. Du är också naturligtvis välkommen att donera valfri summa om så önskas. Vi säljer också vår sponsor plats i spelet om någon vill ha mer synlighet, vänligen kontakta oss på support@pidro.net för mer information. Tusen Tack!

Om du inte får våra instruktioner till din e-post eller inte vill använda formuläret nedan så kan valfri summa betalas till Oneapps Ab Oy och konto:
IBAN: FI88 5564 0020 0359 42 
BIC: OKOYFIHH
Ange ditt användarnamn som meddelande om du vill ha en star_gold_256

Välj betalningssätt
Personal Info

För att göra en donation via bank ber vi dig att följa dessa instruktioner:

  1. Klickar på knappen längst ner "Donera nu"
  2. Du får ett e-post meddelande med instruktioner.
  3. När transaktionen är klar och vi ser din betalning så får du bekräftelse.

När du stöder oss med 15 euro eller mer så skickar/aktiverar vi din belöning direkt betalningen kommit till oss! Tack!

Tommy Westlin & Antti Nordberg
Oneapps Ab Oy - Pidro Online 2016

Donation Total: 15,00€